Perfuzii la domiciliu

Despre perfuziile la domiciliu:

Deshidratarea este una dintre cele mai frecvente cauze ale internării în spital atat a adulților tineri, cât și a vârstnicilor.

Soluția o reprezintă hidratarea prin perfuzie la domiciliu!

Folosim perfuzoare mobile pentru siguranța și confortul pacienților!

Branule de unică folosință de calitate germană JohannaMed Berlin

Servicii

Perfuzie medicație (cu recomandare medicală)

Managementul perfuziei endovenoase. Serviciile noastre:

  • Consultație inițială promptă după ce a fost detectată deshidratarea
  • Consiliere, îndrumare, instruire și instruire în instrumentele utilizate

Deshidratarea este una dintre cele mai frecvente cauze ale internării în spital a vârstnicilor.

Consumul inadecvat de apa din cauza setei reduse, confuziei sau dificultății de înghițire reprezintă un risc ridicat pentru vârstnici.

Gestionam controlat gravitatea deshidratării ca metodă eficientă, ușor accesibilă și ușor de utilizat pentru a asigura hidratarea adecvată a persoanelor în vârstă, cu multiple probleme de sanatate!

În contextul asistenței medicale la domiciliu, pot fi prescrise și servicii pentru perfuzie endovenoasa.

Prea puțina apa bauta, diaree și vărsături, boli infecțioase sau terapii cu diuretice pot duce la deshidratarea organismului.

În funcție de gradul de deshidratare, acest lucru se poate manifesta prin sete, piele uscată și / sau membrane și mucoase deshidratate,palide, dureri de cap, lipsă de concentrare, urinare redusă sau, în cel mai rău caz, duce la afectarea conștienței.

Mai ales persoanele în vârstă suferă adesea de o slăbiciune în recunoașterea contrastelor de culoare. Acest lucru poate duce la faptul că lucrurile nu mai sunt clar delimitate unele de altele.

Această slăbiciune a contrastului de culoare poate duce la faptul că lichidele clare dintr-un pahar nu mai pot fi recunoscute în mod clar.

Utilizarea băuturilor colorate, în loc de apă minerală limpede, poate duce deja la o creștere a cantității de băut.

Pentru a obține o hidratare suficientă a persoanelor în vârstă și multimorbide, terapia prin perfuzie endovenoasa, împreună cu branulele moderne, securizate, pentru păstrarea mobilității, este o metodă eficientă și ușor de utilizat.