Despre Noi

Conceptul MEDIALCARE24

Grijă pentru cei aflați la nevoie, empatie și pasiune pentru munca noastră

Fondatorii cu o vastă experiență în îngrijire medicală în Germania, în anul 2021 au pus bazele MedialCare24 după un model german, formând la Sibiu o echipă dedicată de specialiști instruiți la cele mai înalte standarde. Cu sediul în Sibiu, oferim servicii socio-medicale la domiciliu în întreg județul Sibiu. Fie că ai nevoie de serviciile noastre pentru tine sau pentru cineva drag ție, MedialCare24 este aici pentru tine, sprijinindu-te printr-o echipă dedicată de profesioniști.

La MedialCare24 mergem pe premisa că fiecare om este unic și are nevoi diferite, astfel că punem accentul pe pachetele de îngrijire personalizate în funcție de nevoile fiecăruia. Împreună cu fiecare pacient sau beneficiar parcurgem următorii pași:

De ce facem la Medialcare24 ceea ce facem?

Simplu! deoarece nimic nu entuziasmează mai mult oamenii decât oamenii.

Cultivăm un parteneriat bazat pe încredere transformând cuvintele în fapte. Suntem neîncetat în căutarea noilor colegi care stiu și simt că ajutorul acordat celor care sunt la nevoie sunt însuși cheia progresului propriu.

Suntem convinși că sănătatea este un drept al omului și că pacienții au dreptul de a participa la propria îngrijire a sănătății într-un mod autodeterminat, fie că este vorba de recuperarea completă, calitatea vieții sau decesul demn.

Noi, îngrijitorii, ne exersăm îngrijirea în mod empatic, competent, conform principiilor etice și cu grijă.

Îngrijirea include promovarea, sprijinirea și restabilirea integrității fizice, mentale și spirituale în cadrul sănătății definite individual de pacient.

Valorile profesionale ale asistentei medicale sunt aliniate cu un proces comun, interdisciplinar pentru a crea un mediu care promovează sănătatea, centrat pe pacient și pe familie.

Ne remarcăm ca îngrijitori: prin pregătirea noastră completă, prin experiența noastră profesională și prin disponibilitatea noastră de a ne dezvolta continuu profesional și personal.